realme GT 2 Pro вийде у дизайні старого смартфона Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія realme офіційно оголосила у соціальній мережі Weibo про швидкий випуск нового флагманського смартфона realme GT 2 Pro. Після цього авторитетний інсайдер OnLeaks опублікував перші зображення апарату. Зовні він кардинально відрізнятиметься від звичайного realme GT 2.

Зовні realme GT 2 Pro нагадує Nexus 6P, який вийшов у 2015 році. У нього схожий горизонтальний блок камери, що виступає вздовж всього корпусу. На відміну від смартфона Google, у новинки буде цілих три камери. Можна також відзначити плоскі грані корпусу та, ймовірно, розташовані на лівій стороні кнопки регулювання гучності.

За даними OnLeaks, смартфон отримає 6,8-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю WQHD+ та частотою оновлення 120 Гц та процесор Snapdragon 8 Gen1. У нього буде основна камера на 50 Мп, ультраширококутна на 50 Мп і телекамера з роздільною здатністю 8 Мп, але значення оптичного наближення не повідомляється.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер також розповів, що realme GT 2 Pro буде коштувати близько 799 доларів за базову версію. Це сходиться з недавнім оголошенням realme про випуск наступного року смартфона з ціною не менше 5000 юанів (~$783).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.