Потужний Galaxy C10 Plus: вже відомі характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy C10 Plus – це смартфон, який ховається під кодовою назвою SM-C9150.

Телефон був помічений в базі тестів AnTuTu, де показав багато інформації про його технічні характеристики.

Galaxy C10 Plus з’явився в чутках ще в минулому році, але до цих пір ще не дебютував. Тим часом, в базі тестів AnTuTu з’явився пристрій під кодовою назвою SM-C9150 і ми вважаємо, що це саме ця модель телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ми дізналися про  Samsung Galaxy C10 Plus ?

Характеристики новинки від корейців досить цікаві. Це не топовий смартфон, але ближче до нього. Samsung Galaxy C10 Plus має екран з роздільною здатністю Full HD невідомої діагоналі (але ми очікуємо близько 6) і процесор Qualcomm Snapdragon 660 GPU Adreno 512.

SoC отримав в допомогу 6 Гб оперативної пам’яті RAM, а на дані, виділено 64 Гб. Все працює під управлінням операційної системи Android 7.1.1 Nougat. На жаль, поки без Oreo.

Інформація про камерах немає. З попередніх чуток слід, що Samsung Galaxy C10 Plus отримає два об’єктива на задній кришці. Ще не відомо, коли Корейці планують прем’єру цієї моделі смартфона.

Важко також сказати, чому не ввели його в асортимент в минулому році. Для більш докладної інформації, ми повинні ще почекати.

Samsung Galaxy C10 Plus , швидше за все, не потрапить до нас. Однак, якщо ви шукаєте смартфон цієї компанії, то ви можете подивитися на Galaxy A8 (2018) або Galaxy S8.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.