Названо смартфони, які були випущені в минулому році варто і які варто купити в 2021

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви з тих людей, які вважають старі телефони поганими, то вам варто прочитати цю статтю та змінити свою думку. Сьогодні мова піде про флагманські смартфони минулих років. Зазвичай, в таких телефонах характеристики ні чим не гірше, ніж в нових моделях, і залишаються вони такими не один рік. А важливо те, що ціна падає дуже швидко і то майже в половину. Далі ми розповімо про декілька смартфонів, які випущені раніше, але залишаються кращими, ніж деякі сучасні.

Xiaomi Mi 9T

В цього телефона процесор на 8 ядер Qualcomm 730G. Не самий потужний, подумаєте ви, але ж як на свою ціну, то дуже продуктивний. Це і є важливим нюансом. Майже усі телефони цього виробника славляться ціною та відповідними до неї характеристиками. Дисплей у Mi 9T вкритий склом Gorilla Glass 5 та має розмір 6,4 дюйма. Потрійна камера дозволяє зробити чудові знімки. Основна 48 Мп + допоміжні на 13 Мп та 8 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor 30 Pro+

Цей смартфон ідеально підходить для тих, хто постійно фотографує. Тут камера аж на 50 Мп. До цього часу цей телефон в топі різних популярних рейтингів. По якості фото він може стояти поряд із iPhone 12, але ціна буде нижча майже в два рази. Окрім цього, Honor достатньо потужний для будь-якої задачі та гри, адже має процесор на 8 ядер Kirin 990.

Samsung S20

Скажемо відразу, у нього немає конкурентів по характеристиках. Хіба iPhone, але ціна буде значно вища. Отож, телефон має хороший процесор на 8 ядер Exynos 990. Екран розміром 6,5 дюймів (120 Гц). Батарея доволі хороша на 4500 мАг. Камера основна 12 Мп + додаткові на 12 Мп та 8 Мп. Фронтальна камера має 32 Мп. Смартфон захищений від вологи, має функцію безконтактної оплати, безпровідну зарядку та сканер друку. Цей телефон з початку випуску став дуже популярний та отримав велику кількість позитивних відгуків та оцінок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.