Базовий iPhone 12 значно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рік тому Apple представила серію iPhone 12 — мінорне оновлення попередньої лінійки, проте має кілька видатних особливостей. З моменту виходу у продаж цей девайс подешевшав на 17% або 5000 тисяч гривень.

Недорогі та потужні смартфони всі обожнюють!

Якщо на старті продажів пристрій можна було купити за 28 999 тисяч гривень, то зараз iPhone 12 у базовому виконанні доступний за 23 999 тисяч гривень в офіційних ритейлерів компанії. Відразу попереджаємо, що в неофіційному роздробі ще нижчі ціни, і можна ще більше зекономити, проте, це позбавляє вас будь-яких гарантій від виробника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прекрасна ціна на телефон, який мінімально відрізняється від випущеного кілька місяців тому iPhone 13. У чому iPhone 12 поступається новим пристроєм?

По-перше, екран новинки трохи яскравіший — 800 проти 625 ніт. По-друге, потужніший чіп, по-третє, батарея потужніша — 3240 проти 2815 мАг. Навряд чи за ці показники варто переплачувати кілька десятків тисяч гривень. Щоправда, є нюанс у тому, що 12 модель випускається в базі з 64 Гбайт вбудованої пам’яті, а iPhone 13 має 128 Гбайт. Про всяк випадок, iPhone 13 можна придбати від 29 999 гривень.

В іншому торішній апарат прекрасний – у нього яскравий 6,1-дюймовий OLED-дисплей, новий дизайн із прямими рамками, потужний процесор A14, подвійна камера 12+12 мегапікселів із нічним режимом, добова автономність. До речі, сама Apple не вважає смартфон застарілим, тому що він досі доступний для покупки у магазині компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.