У Мережі до анонсу розкрили нові функції оболонки MIUI 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери розкрили інформацію про ймовірні нові функції, якими зможе похвалитися поки що не анонсована офіційно MIUI 13 від Xiaomi. Очікується, що розробник оголосить про швидкий випуск фірмової оболонки вже 12 грудня.

Спочатку експерти вважали, що нова версія не надто відрізнятиметься від MIUI 12. Однак насправді оболонка може отримати цілий перелік змін. Очікується, в MIUI 13 реалізовано інший підхід до багатозадачності. Нові рішення дозволять із будь-якої програми запускати ігри, створювати нотатки та інше, достатньо натиснути на одну іконку. Налаштування камери додасть можливість використання останнього об’єктива, який був задіяний у зйомці перед виходом із програми. Помістити в оболонку можуть і віджет, що дозволяє власнику смартфона відстежувати посилки. Прогнозується наявність індикатора, що запобігає нагріванню акумулятора.

Зміни торкнуться і «Галерею», режим миттєвої передачі файлів на ПК або ноутбук з Windows удосконалять, низка змін націлена на графічний інтерфейс MIUI 13. Деякі інсайдери запевняють, що в прошивку додадуть функцію автоматичного бекапу файлів та даних користувачів для відновлення інформації при перемиканні між стабільною та бета-версією.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.