Xiaomi встановила рекорд за кількістю активних користувачів MIUI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi опублікувала фінансовий звіт за третій квартал 2021 року. Крім даних про виторг, до статистики увійшла ще одна цікава цифра: рекордна за всю історію бренду кількість користувачів фірмової прошивки MIUI.

За даними Xiaomi, щомісячна аудиторія популярної програмної оболонки, що з’явилася на ринку 2010-го, вперше перевищила 500 мільйонів людей на місяць. З початку 2021 року фан-клуб MIUI виріс приблизно на 100 мільйонів нових активних користувачів на місяць по всьому світу, з них на Китай припало 18,65 мільйона.

Виручка Xiaomi Group у 3 кварталі 2021-го склала 12,22 мільярда доларів (на 8,2% більше, ніж минулого року), а скоригований чистий прибуток – 0,81 мільярда доларів. Виручка від продажів смартфонів досягла позначки $7,48 мільярда. Компанія також зайняла третій рядок у загальносвітовому рейтингу за кількістю реалізованих пристроїв. До кінця року виробник планує відвантажити щонайменше 190 мільйонів гаджетів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Список інших досягнень Xiaomi в поточному році включає запуск дочірньої компанії з виробництва електрокарів, потрапляння до топ-5 найпопулярніших брендів смарт-телевізорів та приріст числа фірмових пристроїв інтернету речей до 400 мільйонів активних гаджетів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.