Плюси та мінуси смартфона середнього класу Samsung Galaxy A52s за підсумками огляду

Новинку Samsung A52s оцінили за низкою параметрів. Загалом апарат виявився дуже непоганим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ведучий YouTube-каналу Quke.ru позначив найважливіші характеристики нового Samsung A52s. Оцінювалися зовнішній вигляд, продуктивність, якість фото та відео та інші параметри.

  1. Зовнішній вигляд . Це, по суті, той самий А52: відмінності між ними зовсім незначні.
  1. Екран . Апарат має дисплей Super AMOLED з діагоналлю 6,5 дюймів та роздільною здатністю Full HD. Однак якщо у A52 частота оновлення екрана лише 90 Гц, то A52s – вже 120 Гц. Завдяки цьому працює новий Samsung плавніше. Здебільшого різниця між 90 Гц та 120 Гц, як зазначає експерт, важлива буде для любителів ігор. Також у A52s високий рівень яскравості, контрастності, безліч налаштувань, що дозволяють відрегулювати роботу дисплея.
  1. Продуктивність . Тут A52s спостерігається значну перевагу в порівнянні з A52. У новому пристрої встановлений процесор Snapdragon 778G, обсяг оперативної пам’яті смартфону становить 6 або 8 ГБ. В цілому працює A52s дуже швидко, із повсякденними завданнями справляється без проблем.

Підійде модель A52s для ігор. Більшість проектів з легкістю запускаються на високих налаштуваннях, причому проблем із просіданням кадрів або нагріванням немає.

  1. Автономність . Вона також збільшилася. Так, об’єм акумулятора становить 4500 мА*год, щоправда, зарядка тут на 25 Вт максимум (заряджається до 100 відсотків приблизно 1 годину). Користуватися смартфоном можна без проблем приблизно 1,5 дні: на кінець дня після активного користування апаратом у ведучого залишалося 40 відсотків заряду.
  1. Камера . Об’єктиви залишилися ті ж, що й у A52. Загалом знімки виходять на A52s дуже непогані, додає експерт. Тут справді якісні фронтальна та основна камери. На основний модуль виходять при достатньому освітленні фотографії досить хороші, і те саме можна сказати про вечірні знімки. У 4К зі стабілізацією, звичайно, є проблеми, але в іншому все дуже непогано.
  1. Зв’язок . Є підтримка Wi-Fi 6, слот для двох SIM-карток, модуль NFC. Окрім того, завдяки новому процесору з’явилася підтримка 5G. За цим параметром працює апарат ідеально, каже ведучий.
  1. Звук . Все добре у A52s і щодо звучання. Є стереодинаміки, є роз’єм для підключення гарнітури.
  1. Операційна система . Встановлена тут Android 11. Оболонка загалом дуже хороша: нічого зайвого, є можливість налаштування інтерфейсу під себе, зауважує фахівець.

В цілому, робить висновок ведучий, A52s – це A52, але з новим процесором, завдяки чому можливості пристрою розширилися. Працює новинка спритно, дає можливість легко проходити будь-які ігри і працювати в інтернеті. Є тут і вологозахист. Тому A52s можна назвати дуже надійним смартфоном середнього класу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.