Xiaomi 11T увійшов до топ-15 рейтингу автономності DxOMark

Флагманський смартфон пройшов тестування акумулятора у лабораторії DxOMark. Експерти з’ясували, наскільки гарний гаджет з точки зору автономності та продуктивності функції швидкого заряджання з використанням фірмового блоку живлення на 67 Вт.

Xiaomi 11T

Місткість вбудованого акумулятора Xiaomi 11T становить 5000 мАг. Відповідно до звіту фахівців, з 0% до 80% він «розгойдується» від комплектного ЗП лише за 30 хвилин, а до «сотні» — за 47 хвилин. За результатами практичних випробувань Xiaomi 11T продемонстрував хорошу автономність до 59 годин при помірній щоденній експлуатації. Гаджет, за словами фахівців, збалансований щодо енергоспоживання практично у всіх сценаріях роботи.

Xiaomi 11T

До недоліків пристрою в лабораторії віднесли надмірну витрату заряду АКБ під час використання GPS-навігації. Крім того, смартфон не зовсім коректно відображав ємність батареї, що залишилася у відсотках: замість 16,4% на екрані демонструвалося значення в 20%.

Набравши 89 балів у сумарному заліку, смартфон зайняв 15-й рядок у глобальному рейтингу автономності за версією лабораторії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.