Vivo Y76: великий екран, три камери та швидка зарядка

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після vivo Y76s компанія представила більш доступну версію смартфона під назвою vivo Y76. Головними відмінностями між пристроями стали моделі процесорів, конфігурація пам’яті та кількість датчиків основної камери.

За продуктивність vivo Y76 відповідає мобільна платформа MediaTek Dimensity 700 із вбудованим 5G-модемом. Смартфон оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті з можливістю використання файлу підкачування на 4 ГБ та вбудованим сховищем на 128 ГБ. Пристрій оснащений акумулятором ємністю 4100 мАг з підтримкою технології швидкого заряджання потужністю 44 Вт.

Vivo Y76 отримав 6,58-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD+, максимальною яскравістю 460 нит і краплеподібним вирізом під 16-мегапіксельну фронталку. Основна камера гаджета включає три сенсори: 50-мегапіксельний головний з діафрагмою f/1.8 і два додаткові – датчик глибини і макрооб’єктив по 2 Мп кожен. Смартфон працює під управлінням фірмової оболонки інтерфейсу Funtouch OS 12 на базі Android 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Набір інтерфейсів моделі включає 5G, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1 та GPS, а також USB Type-C та 3,5-мм аудіороз’єм. Розблокувати пристрій можна за допомогою функції розпізнавання обличчя або сканера відбитків пальців на бічній грані. Гаджет доступний у двох колірних рішеннях: Midnight Space та Cosmic Aurora.

Vivo Y76 надійде у продаж за ціною близько $310.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.