Samsung підтвердив одну з головних особливостей Galaxy S9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S9 і S9 + все-таки отримають підтримку технології розпізнавання осіб, забезпечену апаратною системою сканування. Це випливає з опису нового процесора Exynos 9810 від Samsung, який, згідно з інформацією з відкритих джерел, ляже в основу флагманських смартфонів компанії.

Незважаючи на підписи на китайській мові, навіть без них можна зрозуміти, що процесор включає в себе підтримку спеціальних датчиків, здатних встановлювати особу користувача на основі найдрібніших виступів і зморшок на його обличчі. Апаратний метод сканування об’єктивно більш безпечний, ніж програмний.

У разі, якщо Samsung дійсно вдалося розробити власну систему ідентифікації по цифровому «відбитку» особи, це буде серйозний прорив в індустрії. Єдиним смартфоном у світі, що використовують апаратні методи сканування, до теперішнього часу залишався iPhone X.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше стало відомо, що Samsung має намір укомплектувати Galaxy S9 і S9+ гібридною системою ідентифікації. За попередніми даними, виробникові вдалося оснастити сканер райдужної оболонки підтримкою технології розпізнавання осіб, доповнивши його додатковою системою датчиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.