Як відключити зниження продуктивності iPhone в iOS 11.3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У другій бета-версії iOS 11.3, яка вийшла ввечері 6 лютого, з’явилася довгоочікувана функція контролю продуктивності. Вона є частиною розділу з інформацією про стан батареї і стає доступною тільки при досягненні ним певного рівня зносу.

Для того щоб дізнатися, наскільки зношений акумулятор вашого iPhone і як він впливає на загальну продуктивність системи, потрібно перейти в «Налаштування» – «Акумулятор» – «Стан акумулятора (бета-версія)». Там ви побачите рядок «Максимальна місткість», яка показує стан батареї у відсотках.

У разі, якщо максимальна ємність акумулятора нижче 100%, система може запропонувати вам переключитися на режим підвищеної продуктивності, якщо вважатиме знос достатнім. При цьому примусова функція «згладжування» пікової потужності активується знову, якщо iPhone виявиться в стресовій ситуації, наприклад, відключиться на холоді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент режим контролю продуктивності доступний тільки на iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, SE, 7 і 7 Plus. Для флагманських смартфонів актуального покоління дане нововведення буде марним. За словами представників Apple, ці моделі використовують сучасне «залізо» і програмні алгоритми, які не потребують втручання користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.