Смартфони

iPhone 12 mini рекордно впав в ціні

Share

Відразу після виходу iPhone XR ми критикували новинку і не розуміли, кому може підійти “недофлагман”. Але як тільки ціни впали, стало зрозуміло, що це один із найкращих смартфонів Apple. Приблизно так і з iPhone 12 mini – через рік після випуску ставлення до компактного девайсу змінилося.

В усіх авторизованих точках продажу смартфон подешевшав до 3000 тисячі гривень за найменшу конфігурацію пам’яті, до слова, пристрій продають у трьох форматах вбудованого сховища: 64, 128, 256 Гігабайт. Примітно, що впали в ціні усі версії постійної пам’яті. До того, ж щоб збільшити суму знижки при замовленні онлайн можна скорстатись будь-яким зручним кешбеком ( реклами жодних сервісів не буде, лиш порада). В неофіційній роздробі пристрій також втратив в ціні, проте при купівлі такого пристрою ви втрачаєте офіційне гарантійне обслуговування. До слова, найдешевший цінник, який можна знайти на українському ринку, згідно аналітичного ресурсу e-katalog 17 799 гривень на 17.11.2021.

Тут ми хвалимо маленький апарат та наводимо аргументи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У чому головна перевага телефону? Звісно ж, у габаритах. Проходьте повз ті, хто купує тільки великі девайси, на яких комфортно дивитися фільми та знімати відео – ви не оціните iPhone 12 mini. Решті ж пристрій має сподобатись: в Apple примудрилися «нашпигувати» крихітний корпус топовим залізом. Екран – топ: тут 5,4-дюймова OLED-матриця з яскравістю до 1200 ніт.

За характеристиками модель практично нічим не відрізняється від iPhone 12 та 12 Pro. Тому до «мініка» варто ставитись як до повноцінного флагмана, але тільки в компактному виконанні. Айфон має потужний чіп A14 Bionic, 4 Гб оперативної пам’яті, підтримує роботу з актуальними версіями iOS.

З камерою все теж нормально – вона тут на рівні інших смартфонів Apple із двома об’єктивами. Все-таки в мобільній фотографії багато що вирішують алгоритм та постобробка, за яку відповідає продуктивний A14 Bionic.

Єдиний серйозний мінус iPhone 12 mini – автономність. Апарат важко протягне до вечора при активному використанні, а в іграх девайс дуже швидко втрачає відсотки заряду. Але так влаштовані всі компактні телефони, нічого не вдієш.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Apple найняла десятки експертів зі штучного інтелекту з Google для секретної дослідницької лабораторії в Цюріху

    Компанія Apple переманила десятки експертів із штучного інтелекту з Google і створила «секретну європейську лабораторію»…

    30.04.2024

    Новий Apple Pencil отримає тактильний зворотний зв’язок

    Реліз нового стілусу не за горами. 3-тє покоління Apple Pencil оснастять унікальними функціями. Тактильний зворотний…

    30.04.2024

    У пошуковий рядок Google Chrome додали штучний інтелект

    Компанія Google додала в пошуковий рядок свого браузера Chrome можливості нейромереж. Як розповіли розробники у…

    30.04.2024

    На Kickstarter набирає популярності складний електричний лонгборд

    Італійська компанія Linky Innovation представила оновлений складний електричний лонгборд Kickstarter. Оригінальний Linky був анонсований ще…

    30.04.2024

    Власники Android не можуть надіслати відео WhatsApp

    Користувачі Android-смартфонів зіткнулися з неприємною проблемою – не вдається відправити відео до WhatsApp. При спробі…

    30.04.2024

    Чутки: середньобюджетний Huawei nova 13 Pro отримає флагманський процесор

    Huawei готується до випуску смартфонів середнього класу nova 13 Pro та 13 Ultra, і в…

    30.04.2024