Аналітики: новий iPhone SE 3 переманить частину користувачів Android-смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики компанії TrendForce опублікували свій прогноз для індустрії смартфонів, в якому йдеться про те, що світовий ринок відновиться наступного року, а виробництво смартфонів може становити близько 1,39 млрд одиниць. Також вони поділилися своїм баченням майбутнього айфону.

Аналітики заявили, що перед запуском iPhone 14 компанія Apple випустить новий бюджетний (бюджетний за мірками Apple) iPhone SE3. Це має статися наприкінці першого кварталу 2022 року, ймовірно, у березні.

Очікується, що iPhone SE 3 оснащуватиметься системою на кристалі Apple A15 Bionic SoC, як iPhone 13, а також працюватиме в мережах 5G. Аналітики кажуть, що це буде найдешевший 5G-смартфон компанії. Тому він переманить частину користувачів Android-пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити експертам, смартфон дотримуватиметься звичного дизайну: отримає 4,7-дюймовий екран, сканер відбитків пальців у кнопці Home та єдину основну камеру. Вважається, що iPhone SE3 дозволить Apple використовувати запаси РК-дисплеїв, що залишилися, що знизить його ціну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.