Apple може повернути гроші всім, кому заміна батареї коштувала більше 29 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними Recode, компанія Apple розглядає можливість надати знижку або компенсацію клієнтам, які придбали акумулятори iPhone до того, як компанія знизила ціну до $29.

Віце-президент компанії з питань громадської політики Синтія Хоган підтвердила, що Apple вивчає такий варіант за запитом сенатора США Джона Туні. По всій видимості, політик намагався з’ясувати, чи буде виробник пропонувати знижки для клієнтів, які, встигли замінити в них батареї за старими, вищими цінами.

«Так, ми над цим працюємо і проінформуємо вас, як тільки з’явиться рішення», – відповіла пані Хоган на питання Туні.

Нагадаємо, що в минулому році Apple випустила оновлення для iOS, в якому обмежила тактову частоту чіпів пристроїв зі зношеними батареями. У грудні про це стало відомо, і компанія зіткнулася зі скандалом і десятками судових позовів по всьому світу. Компанія Apple публічно визнала , що уповільнює пристрої зі зношеними батареями, вибачилася, і запустила програму по дешевій заміні акумуляторів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники компанії не раз підкреслювали, що ніколи не стануть підштовхувати клієнтів переходити на нові пристрої, сповільнюючи старі. Щоб довести добрі наміри, компанії, можливо, доведеться піти на нові поступки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.