Лінійка iPhone 14 включатиме в себе чотири смартфона – деталі

Згідно з новою інсайдерською інформацією, наступного року модельний ряд iPhone 14 складатиметься з двох 6,1-дюймових та двох 6,7-дюймових пристроїв.

Раніше вже повідомлялося, що Apple може відмовитися від лінійки iPhone mini, в основному через не дуже хороші продажі, а також через маленький час роботи без підзарядки.

Відомий аналітик Мінґ-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) із TF International Securities ще перед виходом iPhone 13 заявляв, що технологічний гігант із Купертіно ухвалить рішення про припинення лінійки продуктів iPhone mini за результатами продажів та реакції користувачів на iPhone 13 mini. Джерело додає, що на підставі даних про поточний продаж iPhone 13 mini, вже можна зробити висновки, що iPhone 14 mini не побачить світ.

У майбутню лінійку мають увійти моделі iPhone 14 та iPhone 14 Pro, а також iPhone 14 Max та iPhone 14 Pro Max. Дві базові версії, iPhone 14 та iPhone 14 Max, отримають невеликі екрани LTPS. Проте iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max будуть поставлятися з великими екранами LTPO. З цього погляду iPhone 14 Max позиціонується нижче, ніж iPhone 14 Pro.

Очікується, що смартфони отримають нову платформу Apple A16 Bionic, покращені камери, а також нарешті позбавляться великого вирізу в екрані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.