Інсайдер: Snapdragon 898 буде потужнішим, ніж очікувалося

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний китайський інформатор Ice Universe розповів у своєму блозі про передбачувану продуктивність майбутнього флагманського процесора Qualcomm. За словами інсайдера, графічна потужність мобільної платформи виявиться значно вищою, ніж передбачалося раніше.

Згідно з джерелом, графічний прискорювач Adreno 730 у складі нової SoC забезпечить ще більший стрибок продуктивності, ніж у випадку з Adreno 660, який був у середньому на 35% швидше за свого попередника. Також повідомляється, що інженерам Qualcomm вдалося покращити стабільність терморегуляції нового GPU.

Так, зниження тактової частоти при тротлінгу для Samsung Exynos 2200 оцінюється в 25%, для Apple A15 Bionic – в 35%, а новий Snapdragon, за чутками, “ріже” цей показник лише на 20%. За непідтвердженими даними, у GFXBench новинка вичавлює 158,4 fps у дисципліні Manhattan 3.1, а також 112,7/43,1 fps у Aztek Ruin (нормальні та високі налаштування графіки відповідно).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація флагманської мобільної платформи очікується 30 листопада у день відкриття заходу Snapdragon Tech Summit 2021.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.