Xiaomi готує до випуску 14 нових смартфонів, включаючи Xiaomi 12 та чотири серії Redmi K50

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери визначили у новій прошивці MIUI 14 нових моделей смартфонів, які Xiaomi готує до випуску. Йдеться як про флагман Xiaomi 12, так і чотири серії бюджетних Redmi K50.

Згідно зі списком, в якому частина майбутніх моделей Xiaomi представлені лише у вигляді серійних цифр, топової серії Xiaomi 12 приписано відразу п’ять комплектацій. Пара працюватиме на основі Snapdragon 898, ще дві – на Snapdragon 778G, а найексклюзивніша версія отримає надпотужний процесор Snapdragon 870+. Що стосується Redmi K50, то в ньому є 4 екземпляри без морально застарілого Snapdragon 778, що формально робить лінійку сильнішою за флагманську серію.

Левова частка вищеназваних пристроїв з’явиться у продажу на початку наступного року, включаючи поки що не анонсований Redmi Note 11. Найбільше користувачі очікували появи смартфона Redmi K50 з платформою MediaTek Dimensity 2000, яка набрала більше 1 млн балів на бенчмарку AnTuTu період. Такі високі показники експерти пояснювали використанням 4-нм техпроцесу та передових компонентів на ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.