Названі плюси та мінуси Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ за підсумками першого огляду

На YouTube-каналі «808» розглянули новинку компанії Xiaomi – смартфон Redmi Note 11 Pro+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ведучий каналу «808» назвав основні особливості Xiaomi Redmi Note 11 Pro+. Перш за все, новий смартфон має відомий квадратний дизайн, а також є найдоступнішим на даний момент мобільним пристроєм із зарядкою 120 Вт, одним із найдешевших телефонів 2021 року.

  1. Розпакування . Разом із пристроєм власник отримує скріпку для відкриття слота для SIM-карток, силіконовий чохол, зарядний блок на 120 Вт, провід. Тобто купуєте ви далеко не просто один телефон.
  1. Дизайн . Дещо нагадує iPhone 13. Крім того, тут є роз’єм 3,5 мм для гарнітури, стереодинаміки, ІЧ-порт (який дозволяє керувати домашніми пристроями – наприклад, телевізором), сканер відбитків пальців. Також можна розширити обсяг пам’яті за допомогою microSD. Тішить і задній корпус з покриттям антивідблиску. Що важливо – сам собою Redmi Note 11 Pro+ досить великий, тому варто його подивитися спочатку наживо – в магазині.
  1. Акумулятор та час заряджання . Смартфон оснащений акумулятором ємністю 4500 мА*год. У комплекті з апаратом, як уже згадувалося, йде 120-ватна зарядка, яка, до речі, одна з найшвидших у світі. Що цікаво – функцію швидкої зарядки необхідно включати вручну, а це все-таки забирає час. Для запобігання перегріву тут також є окрема технологія – система рідинного охолодження. Через 10 хвилин зарядився Redmi Note 11 Pro+ лише на 52 відсотки, за 15 хвилин – на 76 відсотків, за 18 хвилин – на 90 відсотків.
  1. “Начинка” . В апараті встановлений процесор Dimensity 920 (6 нм), система – Android 11. Є варіанти комплектації з обсягом оперативної пам’яті на 6 або 8 ГБ, а накопичувача – на 128 чи 256 ГБ. Популярні ігрові проекти запустити на ньому точно вийде, що є безперечним плюсом.
  1. Екран . У смартфона 6,67-дюймовий дисплей із частотою оновлення 120 Гц.
  2. Камери . Є можливість швидко включити камеру, а ще роздільну здатність 108 МП необхідно знову встановлювати самостійно, як і у разі швидкої зарядки. Це не дуже зручно.
  1. Додаткові цікаві функції . Наявність NFC, вологозахист, стереодинаміків JBL з Dolby Atmos, Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6. Ще з переваг – окремий розмовний динамік і зовнішній динамік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.