Розсекречено характеристики нового Xiaomi Redmi Note 11T 5G

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Суббренд Xiaomi представив серію Redmi Note 11 минулого місяця, що складається з трьох смартфонів – Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro та Redmi Note 11 Pro+. В даний час вони ексклюзивні для Китаю і, за чутками, з’являться на інших ринках у першому кварталі 2022 з чіпами Snapdragon. Тепер стало відомо про вихід нової моделі Redmi Note 11T 5G у листопаді.

Реклама

Запуск відбудеться в Індії. Redmi Note 11T 5G отримає процесор Dimensity 810, 6,6-дюймовий дисплей FullHD+ частотою оновлення 90 Гц, акумулятор на 5000 мАч і підтримку 33-Вт зарядки.

Що стосується фотоможливостей, Redmi Note 11T 5G отримає три камери: 16-мегапіксельну для селфі на передній панелі, 50-мегапіксельну основну на задній панелі і надшироку на 8 мегапікселів.

Вартість новинки поки що невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: