Xiaomi Redmi Note 10 Pro 5G визнали найкращим смартфоном за співвідношенням продуктивності та ціни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Склали рейтинг найкращих смартфонів за співвідношенням ціни та якості перевірені експерти порталу AnTuTu. На першому місці , як не дивно, опинився смартфон Xiaomi Redmi Note 10 Pro, а точніше китайський варіант із підтримкою мереж п’ятого покоління під назвою POCO X3 GT. Смартфон обладнано 6-нанометровим мобільним процесором Dimensity 1100.

На другому місці опинився Moto Edge S. Модель з’явилася на початку 2021 року, як перший у світі смартфон із 7-нанометровою однокристальною системою Snapdragon 870. Замикає трійку нещодавня новинка Realme GT Neo 2T із 6-нанометровим мобільним процесором Dimensity 1200.

Ігровий смартфон Redmi K40 Gaming зайняв четверте місце, хоча обладнаний тим самим чіпсетом. Він відомий як POCO F3 GT. Звичайний Xiaomi Redmi K40 із однокристальною системою Snapdragon 870 знаходиться лише на сьомому місці. Це звичайний POCO F3 на глобальному ринку і в Україні в тому числі. Між двома смартфонами китайської компанії Xiaomi розмістилися iQOO Neo 5 Lite та Realme GT Neo на Snapdragon 870 та Dimensity 1200 відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Восьме місце забрав собі iQOO Z5x, обладнаний 6-нанометровою платформою Dimensity 900. Realme Q3s, ще одна недавня новинка, зайняла передостаннє місце. Вона отримала чіп Snapdragon 778G. А замикає десятку Xiaomi Redmi Note 9 5G, який в Україні продається як Redmi Note 9T. Його апаратна платформа базується на базі однокристальної системи Dimensity 800U.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.