Флагманський Xiaomi 12 Ultra отримає другий дисплей та незвичайний дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з останніх інсайдів, Xiaomi вже незабаром представить свіжу флагманську лінійку – Xiaomi 12. До неї, крім стандартної модифікації смартфона, увійде і Ultra-версія апарату.

А те, як виглядатиме Xiaomi 12 Ultra, вирішив продемонструвати інтернет-джерело під ніком HoiINDI. Воно опублікувало високоякісний рендер, який показує пристрій з усіх боків.

Судячи з усього, телефон отримає додатковий дисплей на задній панелі – аналогічний тому, що Xiaomi вже використовує в Mi 11 Ultra, тільки трохи більше. На ньому буде демонструватися основна допоміжна інформація, така як рівень заряду батареї та час.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що 30 листопада Qualcomm проведе щорічну презентацію. На ній від компанії чекають нових анонсів, у тому числі флагманських чіпів лінійки Snapdragon.

Очікується, що лінійка Xiaomi 12 стане однією з перших, яка базуватиметься на новітньому Snapdragon 989. При цьому якщо базова 12-а модель може вийти вже в кінці 2021 або на початку 2022 року, то Xiaomi 12 Pro і 12 Ultra вийдуть трохи пізніше.

Ultra-версії китайського флагмана приписують основну камеру на 200 Мп, а також 200-кратний цифровий зум.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.