Смартфони

Xiaomi Redmi Note 10 Pro подешевшав в Україні

Share

В усіх авторизованих ритейлерів побутової техніки в Україні розпочався найголовніший розпродаж року, всі готуються до всесвітньої “Чорної п’ятниці” і вже почали знижувати цінник на хітові товари.

В цьому матеріалі розповімо про Xiaomi Redmi Note 10 Pro, адже довгий час він залишався бестселером продаж згідно спостережень редакторів itechua.com ( аналізуємо згідно рейтингу маркетплейсів Rozetka, Allo). Зауважимо, до знижки пристрій вартував 8 399 гривень за 6/64 Гігабайт, зараз його цінник знизився до позначки 7 999 гривень, проте є ще один спосіб зекономити ще більше, купуючи в інтернеті можна активувати кешбек і знизити ще більше цінник ( жодних кешбеків не рекламуємо, тому назв тут не буде). Однією неприємною новиною є те, що версія на 128 Гігабайт вбудованого сховища, на жаль, не впала в ціні.

Нагадаємо, смартфон отримав 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1080 x 2400 пікселів та частотою оновлення дисплею 120 Гц. Апарат має чіп Snapdragon 732G, 6 Гбайт оперативної 64 Гбайт вбудованої пам’яті. Також пристрій вийшов із батареєю на 5020 мАг, яка заряджається на 60% за півгодини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На задній панелі пристрою розташувалася камера з роздільною здатністю 108, 8, 5 і 2 мегапікселів. У передній дірочці знаходиться фронтальна камера на 16 мегапікселів. Redmi Note 10 Pro отримав Bluetooth 5.1, вбудований у бічну кнопку дактилоскопічний сенсор, NFC, FM-радіо.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Новий Apple Pencil отримає тактильний зворотний зв’язок

    Реліз нового стілусу не за горами. 3-тє покоління Apple Pencil оснастять унікальними функціями. Тактильний зворотний…

    30.04.2024

    У пошуковий рядок Google Chrome додали штучний інтелект

    Компанія Google додала в пошуковий рядок свого браузера Chrome можливості нейромереж. Як розповіли розробники у…

    30.04.2024

    На Kickstarter набирає популярності складний електричний лонгборд

    Італійська компанія Linky Innovation представила оновлений складний електричний лонгборд Kickstarter. Оригінальний Linky був анонсований ще…

    30.04.2024

    Власники Android не можуть надіслати відео WhatsApp

    Користувачі Android-смартфонів зіткнулися з неприємною проблемою – не вдається відправити відео до WhatsApp. При спробі…

    30.04.2024

    Чутки: середньобюджетний Huawei nova 13 Pro отримає флагманський процесор

    Huawei готується до випуску смартфонів середнього класу nova 13 Pro та 13 Ultra, і в…

    30.04.2024

    Українцям розповіли про ризики використання громадського Wi-Fi

    Провідний експерт нашого сайту Митник Михайло попередив про ризики, пов'язані з використанням незахищених громадських точок…

    30.04.2024