Google відключить старі версії браузера Chrome від серверів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google оголосила про намір відмовитись від підтримки старих версій Chrome. Пошуковик втратить синхронізацію, що істотно знизить його функціонал.

Більшість користувачів зазвичай використовують найсучаснішу версію браузера Chrome. Тим не менш, є люди, які віддають перевагу старим варіантам, що вийшли кілька років тому. Кожен на це мав свою причину, але незабаром їх позбавлять можливості використовувати стару версію пошукової системи на своїх персональних комп’ютерах. Фахівці відключать від підтримки версії, що починаються з номера 48 і більше.

Вони виходили у 2016 році та пізніше. Ті, хто не забажає встановити актуальний варіант, будуть змушені змиритися з низкою незручностей. Насамперед Chrome більше не отримуватиме необхідних оновлень. Крім того, перестане працювати синхронізація між пристроями. Більше не можна буде дублювати закладки та історію переглядів, при цьому програма поки що збереже працездатність, хоч і стане менш функціональною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Google попередили користувачів, що відключення від підтримки старих версій відбудеться 16 листопада. Цього дня буде дебют найсвіжішого браузера Chrome 96. Він уже пройшов тестування та до релізу готується стабільна версія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.