iPhone X з USB Type-C продають за 100 000 доларів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ми розповідали про ентузіаста, якому так набрид Lightning в iPhone, що він перезбирав смартфон і додав туди USB Type-C. І все працює!

Реклама

Кен Піллонель вирішив виставити смартфон на продаж. Стартова ціна становила 4000 доларів, але на момент написання матеріалу за смартфон пропонують 100 000 доларів. До кінця торгів ще тиждень.

Автор проекту розповів, що модифікований iPhone – це прототип, який може працювати дивно у певних сценаріях. Не виключено, що раптом він просто перестане заряджатися і стане просто предметом колекції. Тому покупцю не рекомендується відновлювати, оновлювати чи скидати iPhone.

Якщо витрачати 100 000 доларів бажання немає, а руки прямі і є все необхідне (або готові це замовити), автор опублікував докладну інструкцію, як інтегрувати USB Type-C в iPhone X:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: