Смартфони Xiaomi отримали операційну систему Android 12 на глобальному ринку

Китайська компанія Xiaomi випустила стабільну прошивку MIUI 12.5 на базі операційної системи Android 12 для трьох смартфонів флагманського рівня, що продаються на глобальному ринку. Оновлення доступне для трьох топових моделей 2021 випуску на базі 5-нанометрової однокристальної системи Snapdragon 888.

Незважаючи на те, що прошивка є стабільною, поки вона доступна для обмеженої кількості користувачів. Встановити оновлення програмного забезпечення можуть лише учасники тестової програми Mi Pilot. Очікується, що всі користувачі отримають оновлення протягом наступного тижня.

Наразі оновити програмне забезпечення можуть власники смартфонів Xiaomi Mi 11, Mi 11i та Mi 11 Ultra. Перша модель була анонсована в Європі в лютому поточного року, інші вийшли через півтора місяці. З коробки вони отримали прошивку MIUI 12.5 на базі ОС Android 11.

Для Xiaomi Mi 11 є глобальна версія оболонки, побудована на операційній системі Android 12, під номером v12.5.3.0 SKBMIXM. Версія Ultra отримала апдейт під номером v12.5.3.0 SKAMIXX. Для Xiaomi Mi 11i вийшла прошивка v12.5.4.0 SKKMIXM.

У журналі змін не дуже багато пунктів, а точніше лише два. По-перше, нова версія програмного забезпечення оптимізує продуктивність. По-друге, апдейт підвищує безпеку та стабільність роботи системи.

Нагадаємо, що з тріо моделей в Україні офіційно продається виключно Xiaomi Mi 11i та Xiaomi Mi 11. Флагмани оснащуються акумулятором ємністю 4600 мА*год, підтримують провідну 55-ватну і бездротову 50-ватну зарядку, мають основну камеру роздільною здатністю 108 МП + 13 МП + 5 МП, 20-мегапіксельну фронтальну камеру і дисплей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.