Новий POCO M4 Pro 5G показали у фірмовому яскравому забарвленні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Опублікована добірка рендерів POCO M4 Pro 5G доповнилася новими зображеннями смартфона. Крім виду фронтальної та тильної сторін пристрою, витік розкриває його дизайн повністю, а також демонструє фірмовий варіант забарвлення.

Користувач Twitter під ніком Sam виклав у мережу рендер POCO M4 Pro 5G, де новинка показана у корпусі жовтого кольору з величезною чорною вставкою. На ній розміщено блок основної камери та нанесено логотип POCO. Судячи з зображень торців і граней смартфона, він обзаведеться портом USB Type-C знизу і стандартним 3,5-мм аудіороз’ємом на верхньому торці. Клавіші регулювання гучності та кнопка увімкнення розмістяться праворуч, а слот для SIM-карти – ліворуч.

POCO M4 Pro 5G приписують 6,6-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 90 Гц. За чутками, смартфон працюватиме на базі мобільної платформи MediaTek Dimensity 810 у поєднанні з 8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем об’ємом до 128 ГБ. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціна, дата надходження у продаж та точні характеристики POCO M4 Pro 5G будуть оголошені на презентації, запланованій на 9 листопада 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.