Експерти перевірили камеру доступного флагмана Redmi Note 11 Pro + уночі. Велика добірка фотографій

У камері Redmi Note 11 Pro+ встановлені головний датчик зображення Samsung HM2 роздільною здатністю 108 Мп, а також додаткові модулі роздільною здатністю 8 та 2 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лу Вейбінг (Lu Weibing), який займає посади президента Xiaomi Group China та генерального директора Redmi, опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo приклади фотографій, зроблених на камеру недорогого флагмана Redmi Note 11 Pro+ вартістю 300 доларів.

У камері Redmi Note 11 Pro+ встановлені головний датчик зображення Samsung HM2 роздільною здатністю 108 Мп, а також додаткові модулі роздільною здатністю 8 та 2 Мп. Камера чудово справляється зі своєю роботою навіть у відверто складних умовах освітлення.

Redmi Note 11 Pro+ оснащений екраном AMOLED виробництва Samsung діагоналлю 6,67 дюйми з кадровою частотою 120 Гц та частотою опитування сенсорного шару 360 Гц. Захист екрану забезпечує гартоване скло Gorilla Glass 5. Смартфон побудований на базі однокристальної системи Dimensity 920, він отримав оперативну пам’ять LPDDR4X та флеш-пам’ять UFS 2.2. Також стереодинаміки JBL, стандартний роз’єм для дротових навушників, бічний сканер відбитків пальців, ІЧ-випромінювач, модулі NFC та Wi-Fi 6.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.