iPhone 14 може залишитися без нового процесора

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 14 ризикує залишитись без нового процесора. За даними The Information , тайванська компанія TSMC зіткнулася зі складнощами виробництва чіпів, виконаних за 3-нм техпроцесом – саме такі хоче використовувати Apple. 

Якщо вирішити проблеми до старту складання Айфонів не вдасться, у них доведеться третій рік поспіль використовувати 5-нанометрові процесори. Потужність та енергоефективність, зрозуміло, збільшать, а назву A15 Bionic змінять на нове, але приріст виявиться не таким відчутним, яким би міг бути. Те саме стосується і наступних Mac з Айпадами.

Нагадаємо, що у лінійці смартфонів Apple наступного року, за інформацією інсайдерів, відбудуться зміни. Місце компактного mini займе iPhone 14 Max із діагоналлю 6.7 дюйма. У таких самих розмірах вийде і iPhone 14 Pro Max. Інші дві моделі – iPhone 14 і 14 Pro – залишаться з 6.1-дюймовими екранами. Частота оновлення у всіх становитиме 120 Гц. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія відмовиться від великого вирізу на користь невеликого отвору центром. Чи збережеться розблокування по обличчю і де будуть розміщені компоненти Face ID, невідомо, можливо, інженери зможуть приховати їх під дисплеєм. 

Офіційна презентація iPhone 14 має відбутися у вересні наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.