Categories: Смартфони

Смартфони Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + в абсолютно новому кольорі на зображеннях

Share

Компанія Apple ось вже як кілька років практикує цікаву маркетингову програму, яка полягає в тому, щоб з кожним своїм новим смартфоном запускати в продаж зовсім нове колірне рішення. За рахунок такого підходу покупці новітніх телефонів можуть виділятися на тлі володарів старих моделей, і це, як показує практика, для багатьох дуже важливо. Компанія Samsung перейняла такий підхід у «яблучного» бренду, тому смартфони Galaxy S9 і Galaxy S9 + можна буде купити в унікальному колірному рішенні.

Відомий інсайдер Еван Бласс виклав в мережу зображення смартфонів Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + в абсолютно новому забарвленні. За даними джерела, бузковий колір (Lilac Purple) стане ексклюзивним для новітніх флагманів південнокорейської корпорації, завдяки якому власники новинок зможуть виділитися на тлі власників торішніх флагманів Galaxy S8 і Galaxy S8 +. Хоч колір корпусу телефонів і пофарбують у бузковий колір, проте лицьова частина як і раніше буде чорною для підкреслення безрамкового екрану.

Відомо, що купити смартфони Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + покупці зможуть в п’яти кольорах, одним з яких стане бузковий. На вибір будуть доступні – Midnight Black, Lilac Purple, Titanium Grey і Coral Blue. Простіше кажучи, придбати флагмани всі бажаючі, в залежності від регіону проживання, зможуть в чорному, пурпурному (бузковому), сірому і синьому кольорах. Крім того, через кілька тижнів або місяців зі старту продажів, жителі Тайваню отримають унікальну можливість придбати модифікацію в рожевому кольорі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна презентація нових флагманів Samsung відбудеться 25 лютого, тобто зовсім скоро, проте в продаж обидва телефони надійдуть лише у другій середині березня. Ціни, звичайно, не можна назвати доступними, але ніяк вплинути на цю ситуацію не можна, крім як відмовитися від їх покупки. З року в рік всі відомі бренди збільшують вартість своїх мобільних пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024

    JBL представила колонки у ретродизайні

    Компанія JBL представила в Індії лінійку нових портативних стовпчиків, дизайн яких виконали в ретростилі. Моделі…

    03.05.2024