Старт продажів преміального бюджетника realme GT Master Edition

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія realme, найбільш швидкозростаючий бренд смартфонів у світі, презентувала в Україні стильний та елегантний realme GT Master Edition. У 2021 році цей смартфон став володарем премії «Оскар» в дизайні — IF  Design Award. Привабливу зовнішність смартфон поєднує з потужністю, що ідеально підходить для творчості та дослідження навколишнього світу. realme GT Master Edition належить до флагманської серії realme GT, що відрізняється високою продуктивністю і задає тренди дизайну.

Також було заявлено про офіційний запуск продажів смартфону на теренах України з 11 листопада.   

Варто відзначити, що українці зможуть обрати з двох версій realme GT Master Edition — спочатку у продажі з’явиться модель на 6/128 ГБ, а згодом і на 8/256 ГБ пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Мистецтво за межами швидкості»

У дизайні не обійшлося без сміливої ідеї, якою стало використання тривимірної веганської шкіри власної розробки realme. realme GT Master Edition вже отримав свого роду «Оскар» у світі дизайну — премію iF Design Award, і цього можна було очікувати: розробкою зовнішнього вигляду пристрою займався японський індустріальний дизайнер-мінімаліст Наото Фукасава, відомий у всьому світі автор, роботи якого виставляються в Музеї сучасного мистецтва у Нью-Йорку.

Приступаючи до розробки дизайну тієї чи іншої моделі, realme часто задає основну тему і на цей раз нею стала тема подорожей. Наото перейнявся цією ідеєю: він не тільки додав корпусу оздоблення зі штучної шкіри, але й надав унікальну форму, що ріднить її зі стильною валізою.

Використана в покритті шкіра — на 100% веганська, отримана без заподіяння шкоди тваринам і створена з екологічно чистих матеріалів. І це не тільки стилістичне рішення оскільки такий девайс відмінно лежить у руці.

Що до кольору, то сірий — це модна тенденція, яку часто можна зустріти в повсякденному одязі законодавців моди. Однак в серії GT Master Edition не всі смартфони схожі на валізу: є версія зі звичайним дизайном в перламутровому виконанні. Спинка матова, не слизька і на ній не видно відбитків пальців, а тож, виглядає дуже солідно.

Продуктивність і акумулятор

realme GT Master Edition оснащено оперативною пам’яттю до 8 Гб і процесором Snapdragon ™ 778G 5G, виконаним за 6-нанометровим техпроцесом, що забезпечує високу продуктивність і енергоефективність. Також за роботу на довгій дистанції відповідає система парового охолодження Vapor Chamber Cooling System, що дозволяє проводити години в вимогливих іграх без надмірного нагрівання смартфона. За результатами бенчмарку Antutu, смартфон у версії 8 + 256 Гб набирає 541 780 балів.

Потужне залізо підтримується містким акумулятором об’ємом 4 300 мАг. Завдяки швидкій і безпечній 65 Вт зарядці SuperDart Charge він відновлюється від 0 до 100% за 33 хвилини, а до 50% — за 13 хвилин.

Камери

На задній стороні корпуса розташовано три камери: 64-мегапіксельний основний об’єктив, надширококутна лінза, що забезпечує огляд в чотири рази більше звичайного та датчик для макрозйомки на відстані від чотирьох сантиметрів.

Вбудований в екран сенсор фронтальної камери Sony IMX615 може зрівнятися по якості з основним тильним об’єктивом — він володіє матрицею 32 Мп, а зроблені на нього фотографії мають роздільну здатність 6560 × 4928 пікселів (що більше, ніж 4К).

realme робить акцент на двох програмних функціях: «Астрономічний режим», що дозволяє створювати деталізовані і яскраві знімки нічного неба, і режим «Вулиця» для фотографій в стилі стріт-фото. Останній включає три фільтри: з імітацією плівки Kodak; мануальний чорно-білий, з яким легко зняти такі невловимі для мобільного фотографії явища, як серпанок або туман; а також «драматичний» фільтр, який зробить знімки емоційніше шляхом збільшення різкості та підвищення рівня шуму.

Екран

В смартфон встановлений флагманський Super AMOLED дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Він забезпечує високий рівень енергоефективності та яскравості, підтримку HDR10+ і насичені та реалістичні кольори з профілем DCI-P3. Екран 6.43 дюйма з корисною площею 91,7% також подбає про найкращі враження від ігор. В дисплей вбудований зручний і надійний сканер відбитків пальців зі швидкістю спрацьовування вище, ніж у більшості моделей на ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.