Смартфони

Названо 3 смартфони Xiaomi 2021 року

Share

Для кожної людини є свій ідеальний смартфон, комусь потрібна підтримка NFC, а комусь процесор великої потужності або якісний дисплей. У асортименті бренду Xiaomi знайдеться гаджет на будь який смак, у продукції китайського виробника вдало поєднуються функціональність, продуктивність та доступна ціна.

Xiaomi Poco X3 – гаджет для геймерів

Геймери будуть цінувати продуктивний чіп Snapdragon 732G та 6,67-дюймовий IPS-екран, який оновлюється з частотою 120 Гц. Ці показники забезпечують плавну та стабільну гру. Можливості Xiaomi Poco X3 у сфері фотозйомки також вражають, бо гаджет має головний модуль 64 Мп, широкутний фотомодуль 13 Мп, також телеоб’єктив та макродатчик (кожний 2 Мп). Скло Gorilla Glass 5 захистить дисплей.

Xiaomi Redmi 9C – бюджетний гаджет

Цей бюджетний смартфон обладнан чіпсетом Mediatek Helio G35, дисплеєм у 6,53 дюйма та батареєю великої ємності. Завдяки технології HyperEngine геймінг буде плавним, без затримок та з надійним з’єднанням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Redmi 9C – бюджетний варіант, але все ж він обладнаний модулем NFC, завдяки цьому можливо користуватися гаджетом для оплати проїзду та покупок. Також можливо обирати колір корпусу, він може бути блакитним або сірим.

Xiaomi Redmi Note 9T – флагманський гаджет

Просунута модель має топові характеристики. Наприклад, вона обладнана процесором MediaTek Dimensity 800U (тактова частота 2,4 ГГц). Процесор дозволяє обирати режим багатозадачності, тобто дивитися якісне потокове відео, грати у ігри з великими вимогами, редагувати фото. Також принадою смартфону є флеш-пам’ять UFS 2.2, яка значно збільшує швидкість смартфона.

Деталізацію фото найкращого рівня та реалістичний вигляд об’єктів на світлинах забезпечує основна камера 48 Мп. Флагман обладнано також макрооб’єктивом 2 Мп, тож ви отримаєте дуже якісні макрофото. Якісні селфі можна зробити за допомогою фронтальної камери 13 Мп.Важливою буде і технологія розпізнавання обличчя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Apple найняла десятки експертів зі штучного інтелекту з Google для секретної дослідницької лабораторії в Цюріху

    Компанія Apple переманила десятки експертів із штучного інтелекту з Google і створила «секретну європейську лабораторію»…

    30.04.2024

    Новий Apple Pencil отримає тактильний зворотний зв’язок

    Реліз нового стілусу не за горами. 3-тє покоління Apple Pencil оснастять унікальними функціями. Тактильний зворотний…

    30.04.2024

    У пошуковий рядок Google Chrome додали штучний інтелект

    Компанія Google додала в пошуковий рядок свого браузера Chrome можливості нейромереж. Як розповіли розробники у…

    30.04.2024

    На Kickstarter набирає популярності складний електричний лонгборд

    Італійська компанія Linky Innovation представила оновлений складний електричний лонгборд Kickstarter. Оригінальний Linky був анонсований ще…

    30.04.2024

    Власники Android не можуть надіслати відео WhatsApp

    Користувачі Android-смартфонів зіткнулися з неприємною проблемою – не вдається відправити відео до WhatsApp. При спробі…

    30.04.2024

    Чутки: середньобюджетний Huawei nova 13 Pro отримає флагманський процесор

    Huawei готується до випуску смартфонів середнього класу nova 13 Pro та 13 Ultra, і в…

    30.04.2024