Смартфон на Android за 2 000 гривень надійшов у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим у меншу суму грошей обходиться купівля будь-якого електронного пристрою, тим більше людей так взагалі взагалі захоче його собі придбати. У подібному стані справ немає нічого дивного, оскільки доходи людей по всій земній кулі обмежені. І ось, на радість багатьох людей, у продаж нарешті надійшов новий антикризовий смартфон під назвою JioPhone Next. 

Новинка є телефоном початкової цінової категорії, оскільки обходиться вона в $66 доларів або приблизно в 2 000 гривень. За таку скромну суму грошей принаймні за мірами мобільних пристроїв мобільний пристрій оснащений усім необхідним, що може знадобитися простому користувачеві.

Новий смартфон – це ідеальний вибір для тих, хто використовує телефон просто для якихось базових дій, наприклад, для голосових дзвінків, відправлення текстових повідомлень, спілкування в месенджерах та виконання інших подібних завдань. Крім того, JioPhone Next можна вважати дуже вдалою покупкою для тих, кому потрібен повнофункціональний смартфон на Android, але при цьому недорогий, щоб у разі чого його можна було легко замінити на новий, наприклад, через фізичне пошкодження при заняттях екстремальними видами спорту.

Мобільний пристрій побудований на базі процесора Qualcomm Snapdragon 215, який має чотири ядра. Це базовий чіп американського виробника, але він може забезпечити швидку стабільну роботу.

Новинка є найпотужнішим телефоном у рамках своєї цінової категорії, а водночас і найпросунутішим з технічного погляду. Зважаючи на дуже скромного цінника виробнику довелося пожертвувати в JioPhone Next безліччю різних просунутих компонентів, наприклад фронтальної та тильної камерами, зате цінник вийшов дуже привабливим.

нНавіть Xiaomi та Realme не в змозі запропонувати таку низьку ціну, за якою телефон продаватиметься. Мобільний пристрій оснащений 5,5-дюймовим IPS-екраном, 13 Мп основною одинарою фотокамерою, батареєю ємністю 2500 мАг, а також роз’ємами microUSB та 3,5 мм для підключення навушників. Підтримки швидкої зарядки, звичайно ж, немає.

У комплект поставки до телефону входить кабель microUSB для заряджання та зарядний пристрій USB, що має потужність 5 Вт. Навушники в комплект поставки не поклали, оскільки мобільний пристрій через таку особливість вдалося зробити трохи дешевше.

Звичайно, корпус JioPhone Next виготовлений із пластику, але досить якісного та міцного, тому мобільний пристрій точно не вийде з ладу внаслідок падіння з невеликої висоти, у тому числі на тверду поверхню. Завдяки використанню платформи Android GO, телефон може задовольнити всі базові потреби будь-якої людини, здатний підключатися до мереж 2G, 3G і 4G LTE. Само собою, що ні про яке 5G у даному конкретному випадку не йдеться. Старт продажів заплановано на 11 листопада 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.