Xiaomi почне випускати нові смартфони Redmi Note раз на півроку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Президент Xiaomi Group China та генеральний директор бренду Redmi Лу Вейбінг заявив, що компанія змінює стратегію і тепер почне випускати нові смартфони лінійки Redmi Note кожні півроку. 

Таке рішення Вейбінг пояснив тим, що одне покоління на рік не може задовольнити потреби кожного. Тепер у непарній серії робитимуть акцент на нові враження, а парній — на максимальну продуктивність. 

Наприклад, у Redmi Note 10 Pro 5G був чіп MediaTek Dimensity 1100, а майбутньому Redmi Note 11 Pro дістанеться менш потужний Dimensity 920. Зате у нього буде дисплей з частотою 120 Гц, а у версії Pro+ ще й супершвидка зарядка потужністю 120 В набирати 100% лише за 15 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що презентація Redmi Note 11 відбудеться вже 28 жовтня. У лінійці три смартфони: старші з OLED-матрицями та молодша з IPS. Вони отримають акумулятори ємністю 5000 мАг, динаміки з налаштуванням звучання від JBL, ІЧ-порт для керування технікою та NFC.

Разом зі смартфонами покажуть смарт-годинник Redmi Watch 2 і доступний фітнес-браслет Redmi Smart Band Pro, що нагадує Huawei Watch Fit. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.