У мережі з’явився знімок нового безрамкового смартфона Nokia

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стали відомі технічні характеристики смартфона Nokia 7 Plus, який, як очікується, незабаром представить компанія HMD Global.

Гаджет отримає шестидюймовий дисплей і подвійну основну камеру, повідомляє GizmoChina.

На відміну від смартфона Nokia 7, який має одну основну камеру на 16 мегапікселів, Nokia 7 Plus отримає дві камери в конфігурації 12 + 13 мегапікселів з об’єктивом Carl Zeiss. Для селфі призначена камера на 16 мегапікселів, також з об’єктивом Carl Zeiss і режимом професійної зйомки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними джерела, Nokia 7 Plus буде обладнаний шестидюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + (2160 х 1080 пікселів), співвідношенням сторін 18: 9 і захисним склом Corning Gorilla. Смартфон буде працювати на процесорі Qualcomm Snapdragon 660, отримає 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.

Як програмна платформа буде застосовуватися операційна система Android 8.0 Oreo. Серед інших особливостей згадуються металевий корпус, керамічний сканер відбитків пальців на задній панелі, USB Type-C.

Модель Nokia 7 Plus буде пропонуватися на глобальному ринку. Анонс може відбутися на виставці Mobile World Congress (MWC) 2018, яка з 26 лютого по 1 березня пройде в іспанській Барселоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.