Google почала масово скасовувати замовлення на Pixel 6. Що відбувається?

У мережі почали з’являтися скарги на те, що Google скасовує замовлення на новий Pixel 6 без пояснення причин. На це звернуло увагу видання ReviewGeek.

Згідно з джерелом, покупці нового Pixel 6 масово скаржаться на скасування замовлень. Безліч коментарів на цю тему можна знайти на форумі Reddit, на сайті підтримки програми Google Fi, а також у Twitter-акаунтах простих користувачів. Більшість постраждалих не отримали пояснень від Google після скасування їх покупок. При спробі повторного замовлення система видає зовсім інший термін постачання – кінець січня 2022 року.

https://twitter.com/yeah_books/status/1452352087849783298?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1452352087849783298%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iguides.ru%2Fmain%2Fother%2Fgoogle_nachala_massovo_otmenyat_zakazy_na_pixel_6_chto_proiskhodit%2F

Варто зазначити, що ті, хто домігся від Google хоч якихось коментарів, найчастіше отримують таку відповідь: «Оплата Вашого замовлення була здійснена за межами США». Покупці обурюються, оскільки це неправда, і свої замовлення вони оплачували без будь-яких порушень. Деякі отримали відписки на кшталт «Збій у розгортанні продажів» або «Повстала проблема з коригуванням умов продажу». Однак покупці вважають, що жодна з цих причин не є справжньою — схоже, що Google або приховує справжню мету скасування покупок, або поки що справді відчуває збій і не хоче в цьому визнаватись.

Деякі користувачі зазначають, що їм навіть не повернули гроші після скасування покупки. Раніше Google обіцяла класти в комплект до Pixel 6 і 6 Pro навушники Pixel Buds під час замовлення; так ось, деяким покупцям вже приїхали їхні подарункові навушники, але при цьому замовлення на сам смартфон виявилося скасовано, а гроші зависли і не повертаються.

Наразі всі скарги стосуються лише Pixel 6. Очевидно, Pro-версія смартфона доставляється покупцям коректно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.