Google Pixel 6 та 6 Pro засвітилися у реальних тестах. Потужність чіпа Tensor вражає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Google офіційно представила свої нові смартфони – Pixel 6 і Pixel 6 Pro. Вони отримали одразу кілька знакових змін. Наприклад, багато хто звернув увагу на дизайн задньої кришки – вона не схожа на жоден інший популярний смартфон і виглядає дуже незвичайно. Але головна інновація ховається глибше.

Перші екземпляри Pixel 6 та Pixel 6 Pro почали потрапляти до рук журналістів та блогерів, і проходити реальні тести та бенчмарки. 

А закордонне видання Phone Arena вирішило провести своє порівняння – його співробітники отримали в руки шості “пікселі” і порівняли їхню продуктивність із Samsung Galaxy S21 Ultra. Корейська флагман був представлений версією з чіпом Qualcomm Snapdragon 888. Ось результат тесту Google Pixel 6 – він набрав 1 027 і 2 783 бали: 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ось порівняльна табличка тесту CPU: 

Як видно, Google Tensor в Pixel 6 і 6 Pro лише трохи поступається флагманському рішенням від Qualcomm . Однак коли справа стосується GPU – графічної продуктивності – Tensor виривається далеко вперед: цей SoC у версії Pixel 6 Pro показав понад 6 тисяч балів у Wild Life. І Snapdragon 888, і Exynos 2100 набирають у тих же тестах значно менше. 

Шоста серія Pixel – перші смартфони, які працюють під керуванням чіпа Google Tensor. Це власна розробка компанії, яку вона застосувала у своїх девайсах замість чіпів Qualcomm. Новинкою зацікавилися не лише фанати Pixel, а й уся індустрія мобільної електроніки, адже не щодня якась компанія випускає власний процесор. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.