Популярний лончер Lawnchair 12 адаптували під стиль Android 12 (ФОТО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники популярного лончера Lawnchair анонсували вихід першої альфа-версії програми, яка була повністю адаптована під нову операційну систему Android 12. З його допомогою можна отримати доступ до нових функцій навіть на старих версіях ОС.

Одним із ключових нововведень Lawnchait 12 стала підтримка функції узгодження кольору Material You та Dynamic Color. Змінюючи шпалери на пристрої, користувач може розраховувати, що колірна тема інтерфейсу буде підкоригована в тон до зображення. По суті, Lawnchair 12 працює таким чином, що виділяє зображення домінуючий колір, а потім застосовує його повсюдно в якості підкладки для елементів меню. Подібна функція працюватиме на смартфонах з Android 8.1 та новішою.

Крім того, розробники переробили зовнішній вигляд панелі програм, папок, спливаючих вікон та інших елементів відповідно до інтерфейсу Android 12. Затиснувши іконку програми, можна викликати додаткове меню, в якому доступна зміна піктограми, так і можливість приховати програму. Використовуючи вбудований пошук на панелі програм, достатньо натиснути Enter, щоб швидко запустити першу знайдену відповідність. Крім того, користувачі можуть настроїти автоматичне відкриття клавіатури за допомогою панелі програм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно, що протестувати нову альфа-версію Lawnchair 12 можна паралельно зі стабільним 11-м складанням – лончер встановлюється додатково, за бажання його можна видалити. Завантажити тестову версію лончера можна із офіційного Telegram-каналу Lawnchair News .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.