Sony представила перший у світі смартфон із камерою як у фотоапарата

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony виконала те, що обіцяла – представила новий смартфон Xperia Pro-I з чудовими фотоможливостями.

Літера “I” у назві позначає “Imaging” (“Зображення”). Компанія називає новий пристрій доповненням до лінійки камер. Загалом, це перший у світі смартфон із матрицею камери типорозміру 1.0 та системою фазового автофокусування. Xperia Pro-I оснащений 1,0-дюймовим сенсором, створеним на основі компактної камери RX100 VII. Крок пікселя у ньому становить 2,4 мікрометра. Такий сенсор дає високу світлочутливість, розширений динамічний діапазон та оптичний бік.

Є у Xperia Pro-I і ультраширококутний датчик і сенсор 3D iToF. Також у смартфона є кнопка спуску як на камері, так і петля для ремінця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується відеоможливостей, то апарат має два режими: Videography Pro для репортажної зйомки і Cinematography Pro для пост-процесингу. Смартфон може утримувати автофокус на об’єкті, що рухається, підтримує стабілізацію зображення. Головна «фішка» Xperia Pro-I – запис 4K-відео з частотою 120 кадрів за секунду. Ще до смартфону додається монітор відеоблогера – додатковий дисплей, як цифрова камера.

В іншому Xperia Pro-I оснащений процесором Snapdragon 888 5G, акумулятором ємністю 4500 мАг з терміном служби до трьох років, 6,5-дюймовим OLED-екраном. Sony стверджує, що смартфон виглядає та відчувається як справжня камера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.