Смартфони 2022: очікувані новинки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасний смартфон може придбати будь-який користувач, що пояснюється дешевизною даних гаджетів. Більш цього, навіть випускаються новинки «розумних» телефонів не відрізняються високими цінами. Так, у 2022 році варто очікувати наступні нові моделі смартфонів.

Apple iPhone 14

Всі сподіваються, що в 2022 році вийде 14-та модель айфона. Імовірно в новому смартфоні буде екран з частотою оновлення картинки рівній 120 Гц. На сьогоднішній день у відкритому доступі дуже мало інформації щодо технічних характеристик даного гаджета. Однак ніхто не сумнівається в тому, що новий Айфон все ж буде представлений публіці саме в наступному році. Швидше за все це станеться восени.

Huawei P60 і P60 Pro

Ще й китайці в наступному році представлять новий смартфон, яким виявиться Huawei P60 і P60 Pro. Імовірно гаджет буде працювати на базі операційної системи Harmony OS без сервісів Google. Це поки що вся інформація про телефон, яку вдалося дізнатися з відкритих джерел.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

XiaomiMi 12 і Mi 12 Ultra

Наступною новою моделлю, яку представлять китайці в 2022 році є смартфон Xiaomi Mi 12 і Mi 12 Ultra. Виходячи з наявних в мережі знімків гаджета, останній буде оснащений зігнутим дисплеєм, а також подекранной камерою. Крім цього, гаджет зможе змінювати частоту оновлення картинки в межах від 1 до 120 Гц. Ще нова модель телефону буде оснащена швидкої 200-ватної зарядкою. Батарею же можна буде заряджати і бездротовим методом, для чого в комплекті присутній 120-ватну зарядний пристрій.

Samsung Galaxy S22

Ще над новою моделлю смартфона працюють корейці. Так, у 2022 році світ побачить Samsung GalaxyS22. Екран в новому телефоні буде мати менші розміри, ніж у попередника. Однак новий телефон буде тонше, що безсумнівно є перевагою. Версія S22 Ultra швидше за все буде оснащена камерою на 200 мегапікселів. Звичайно, такі показники абсолютно не означають те, що об’єктив буде робити найякісніші фотографії, в порівнянні з іншими смартфонами.

Однак в гонці за мегапікселями такий смартфон точно переможе. Якщо звичайно до моменту виходу гаджета чи не з’явиться який-небудь китайський смартфон, оснащений більш потужною камерою. Що стосується процесорів, що в Samsung Galaxy S22 буде встановлюватися Exynos 2200 або Snapdragon 895. Наявність в телефоні того чи іншого процесора буде прямо залежати від регіону продажу смартфона.

Головне ж те, що у всіх вищевказаних смартфонах будуть впроваджені будь-які нові технології і опції, що не може не радувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.