У WhatsApp поліпшена одна з найкорисніших можливостей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2018 році в WhatsApp з’явилася підтримка функції «картинка в картинці». З її допомогою можна дивитися відео з YouTube, WhatsApp або Instagram, з якими вами поделилиcь, не залишаючи чату і продовжуючи листуватися. Через три роки у розробників дійшли руки до поліпшення цієї можливості. 

Як і раніше, в режимі «картинка в картинці» вікно з відео виводиться поверх чатів, однак тепер в його нижній частині з’явилися елементи управління: пауза, відновлення програвання, відкриття на повний екран і закриття. Ці елементи завжди видно, що набагато зручніше. Раніше вони з’являлися при натисканні на відео, що вимагало від користувача більше дій. Є і негативний момент – тепер вікно з відео займає більше місця на екрані, а листуванні, відповідно, відводиться пропорційно менше простору.

Було і стало:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ця зміна тестується в свіжої бета-складання WhatsApp для Android, а незабаром воно з’явиться в релізних збірках месенджера на Android і iOS. На жаль, відеоролики, відправлені безпосередньо через WhatsApp, все ще не можна дивитися в режимі «картинка в картинці». Можна припустити, що розробники приберегли реалізацію цієї можливості для одного з наступних оновлень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.