Названо 5 корисних Android-додатків, про які мало хто знає

Ми досить часто пишемо про те, що через різноманітні андроїд-додатки розповсюджуються віруси і часто не рекомендуємо завантажувати зайві та непотрібні додатки для одноразового використання. Якби не було, але користуватися смартфоном і використовувати стандартний набір додатків виглядає досить нецікаво, тому сьогодні порекомендуємо вам щось нове. Якщо конкретніше, то зараз буде названо 5 корисних Android – додатків, про які мало хто знає, але які можуть стати в нагоді багатьом.

Додаток 1. % Калькулятор

Це не помилка в назві додатку, а його назва. Як видно, цей калькулятор не відноситься до стандартних, оскільки його основне призначення вираховувати відсотки, але він також вміє виконувати й інші необхідні математичні розрахунки.

Додаток 2. KUNI Cam

Наступний додаток орієнтований на тих користувачів смартфонів, які б хотіли редагувати свої фото максимально швидко, якісно та в декілька кліків, тобто не розбиратися в складних налаштуваннях фоторедакторів. Якщо ви відноситеся до таких, то варто спробувати KUNI Cam, оскільки він дозволяє максимально швидко накласти фільтри та ефекти на фото.

Додаток 3. CapCut

Якщо вище був додаток для редагування фото, то в цей рейтинг варто включити й редактор відео для Android. Додаток CapCut вміє досить багато, оскільки володіє досить широким набором функцій, які дозволяють робити якісний відеомонтаж прямо в смартфоні. Скажемо так, для тих, хто активно користується соціальними мережами, додаток повинен підійти.

Додаток 4. Wink

Наступний додаток підійде тим, хто полюбляє дивитися фільми, серіали та ТВ на смартфоні. Додаток Wink можна назвати міні телевізором, оскільки пропонує досить великий вибір телеканалів (як безкоштовних, так і платних). Також можна дивитися фільми і серіали. Якщо хочете подивитися новинку, то можна придбати підписку і не прийдеться відвідувати кінотеатр.

Додаток 5. Background Changer

Даний додаток також підійде тим, хто багато часу проводить в соціальних мережах і часто видаляє фон на своїх фото. Background Changer досить добре виділяє людину від фону, тому ручна корекція буде практично непотрібною.

Традиційно, перед завантаженням будь-якого нового додатку, перевіряйте його рейтинг, кількість відгуків та кількість дозволів, які йому необхідні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я