MIUI 13 розчарує всіх фанатів – деталі

Ще влітку представник Xiaomi підтвердив, що MIUI 13 вийде тільки до кінця поточного року. За попередніми даними, анонс її відбудеться в листопаді , але, як пише відомих китайський інсайдер, не варто очікувати від MIUI 13 багато чого.

За його словами, нова оболонка буде дуже схожа на нинішню (тобто на MIUI 12, так як MIUI 12.5 Enhanced виглядає точно так само, як MIUI 12), будуть лише якісь зміни по частині візуального оформлення фірмових додатків. При цьому Xiaomi готує дві версії MIUI 13 – як на новітній Android 12, так і на базі Android 11. Так що якщо хтось думав, що з приходом MIUI 13 смартфон обов’язково отримає і останню версію Android, то з такими думками можна попрощатися. Особливо якщо мова йде про моделі, випущені два роки тому і раніше.

Нарешті, інсайдер вказує, що закрите бета-тестування MIUI 13 почнеться в кінці поточного року. Судячи з усього, відразу після її офіційної прем’єри. Зазвичай на закритий бета-тест йде не менше місяця, потім ще близько місяця йде на відкритий бета-тест, і тільки після цього з’являється фінальна версія. Так що смартфони з MIUI 13 з коробки з’являться тільки в наступному році. Не виключено, що навіть Xiaomi 12 вийде з MIUI 12.5 Enhanced, а вже потім в числі перших отримає MIUI 13 як оновлення по повітрю.

Цими подробицями про MIUI 13 поділився інформатор, відомий в Weibo під ніком Digital Chat Station. Він добре поінформований в справах китайських виробників смартфонів. Так, свого часу він першим точно повідомив характеристики і дати виходу Redmi K30, K40, Xiaomi Mi 10 і Mi 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я