Смартфонам знайшлося несподівано корисне застосування. Як же ми жили без цього?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Французький користувач TikTok показав несподіване застосування функції «Онлайн-текст» в iOS 15. Він навів камеру смартфона на конспект в чужому ноутбуці, зробив знімок і моментально скопіював собі весь текст. Цей лайфхак зібрав безліч переглядів, лайків та захоплених коментарів, а пізніше відео розтягнули по іншим майданчикам, в тому числі Twitter.

«Онлайн-текст» дозволяє автоматично розпізнавати текст, копіювати його і вставляти без змін. Студенти явно в захваті від такої можливості, адже списувати тепер стало набагато простіше, ніж коли-небудь. Якщо на смартфоні хороша камера з оптичним зумом, можна красти текст не тільки у тих, хто сидить прямо перед вами, а й з відстані кількох метрів. «Онлайн-текст» працює не тільки з друкованим, але і рукописним текстом (правда, російську мову поки не підтримується).

Дивно, що про можливості смартфонів для списування стало широко відомо лише зараз. На Android є додаток Google Lens, яке робить те ж саме – розпізнає текст, копіює його і дозволяє вставляти в будь-яке поле введення, в тому числі документ з подальшим редагуванням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
@yannbernillie##pasenviedecopier ##mercios15 ##cours ##amphi ##cbolavie# ##technology ##mercivoisine ##geographie ##bordeaux ##copiercoller ##jeunesse_en_christ #

♬ son original – Yann Bernillie

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.