Що міцніше: iPhone 13 Pro чи Nokia 3310? Результат бентежить

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У зарубіжному блозі TechRax з’явився незвичайний «тест» – iPhone 13 Pro порівняли з Nokia 3310 в плані міцності корпусу і збірки. Відеоролик з тестом з’явився в YouTube-каналі TechRax.

Блогер вирішив перевірити девайси на міцність досить тривіальним способом – скинути їх з висоти 20 поверхів. Зйомка проводилася на сходовому прольоті – автор ролика кидав пристрою не з вікна, а в колодязь сходового маршу.

Тестування не минуло гладко: пристрої так і не долетіли до землі, так як повітряні потоки зносили їх до поручнів. Nokia 3310 виявилося досить скинути всього раз – він вдарився об перила, пролетівши приблизно 5-6 поверхів, і розсипався на частини. До слова, це досить типова ситуація для телефонів тих років: пристрої зазвичай мали знімну задню кришку, акумулятор, а іноді і змінний пластиковий корпус. В результаті герой мемів про міцність Nokia 3310 розлетівся на кілька частин після першого кидка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується iPhone 13 Pro, то його довелося кидати кілька разів. Через свою плоску і витягнуту форму його здувало набагато сильніше, а тому блогер кидав його тричі. Після кожного нового тесту iPhone отримував все нові тріщини і садна, але залишився технічно повністю справним до самого кінця. Задня кришка виявилася розбита вщент, а екран отримав невеликі пошкодження. До слова, в ході експериментів iPhone 13 Pro ще й знімав свій політ «від першої особи». 


Телефон Nokia 3310 був випущений в 2000 році і славився своєю надійністю і живучістю. У сучасному світі цей пристрій стало героєм інтернет-мемів і жартів на тему міцності: про цей телефон жартували, що він може зламати ногу або проломити асфальт, якщо впаде на них. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.