Названа ємність акумуляторів Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro і Xiaomi 12 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія Xiaomi 12 буде оснащена LTPO-екраном Samsung E5 з адаптивною частотою оновлення, яка зможе плавно регулюватися від 1 до 120 Гц.

Як повідомляє відомий інсайдер Digital Chat Station, нова серія смартфонів Xiaomi 12 буде представлена ​​трьома моделями: Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro і Xiaomi 12 Ultra.

Він також роздобув ексклюзивну інформацію про те, що моделі Xiaomi 12 і Xiaomi 12 Pro будуть оснащені акумуляторами ємністю 4700 мАг, а старша модель Xiaomi 12 Ultra отримає акумулятор на 5000 мАг. За словами Digital Chat Station, потужність зарядки повинна скласти не менше 100 Вт. Раніше повідомлялося, що Xiaomi 12 Ultra буде підтримувати 120-ватттну провідну та 100-ватну бездротову зарядку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше він повідомив, що в наступному флагмані компанії використовуються нові матеріали і дизайнерські рішення, які дозволяють зменшити товщину корпуса і розмістити всередині пристойний акумулятор. Інсайдер також заявив, що Xiaomi 12 буде оснащений керамічною задньою панеллю, яка зазвичай використовується в топових флагманах компанії.

Серія Xiaomi 12 буде оснащена LTPO-екраном Samsung E5 з адаптивною частотою оновлення, яка зможе плавно регулюватися від 1 до 120 Гц. Це в кінцевому підсумку допоможе знизити енергоспоживання пристрою. З коробки смартфон буде працювати під управлінням MIUI 12.5 Enhanced Edition.

Xiaomi 12 повинен стати першим смартфоном на базі однокристальної системи Snapdragon 898, а його оцінка в тестовому додатку AnTuTu повинна перевищити мільйон балів. Очікується, що анонс смартфона відбудеться в грудні цього року.

Digital Chat Station першим точно повідомив характеристики і дати виходу Redmi K30, K40, Xiaomi Mi 10 і Mi 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.