Тест батареї iPhone 13 від DxOMark: хороша автономність і повільна зарядка

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за тестом автономності iPhone 13 Pro Max фахівці DxOMark опублікували детальний огляд звичайного iPhone 13. Apple заявляє про збільшення часу автономної роботи на 2,5 години в порівнянні з попередником. Експерти не тільки перевірили це твердження, але і виміряли швидкість зарядки моделі.

iPhone 13 отримав невеликий за сучасними мірками акумулятор ємністю 3227 мАг. У тестах DxOMark смартфон пропрацював 76 годин в режимі мінімального використання (2 години 30 хвилин в день), 52 години на помірному режимі (4 години на день) і 32 години під високим навантаженням (7 годин на день). В результаті в загальному рейтингу автономності iPhone 13 зайняв тільки 17-ю позицію, а ось серед преміум-пристроїв – 3-ю.

Що стосується зарядки, то по дроту за 30 хвилин можна отримати 53%, а 100% – за 2 години 5 хвилин. При використанні бездротової зарядки за 30 хвилин заповнюється 33%, а на повну зарядку потрібно 2 години 30 хвилин. Фахівці також відзначили високу ефективність при розрядці – кращий показник серед всіх смартфонів, а ось щодо ефективності зарядки він сильно поступається конкурентам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.