Samsung піднесла неприємний сюрприз власникам нових смартфонів Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі користувачі смартфонів знають, що користуватися смартфоном необхідно максимально обережно, оскільки навіть при мінімальному падінні на ньому можуть утворитися подряпини (в кращому випадку) або ж навіть серйозні пошкодження у вигляді деформації корпусу смартфона та пошкодженого дисплея. В будь-якому випадку, смартфони, в порівнянні з кнопковими телефонами, стали майже кришталевими і сервісні центри зазвичай мають неймовірно багато роботи по виправленню помилок користувачів смартфонів, а це, задоволення не з дешевих. Сьогодні ж стало відомо, що Samsung піднесли неприємний сюрприз власникам нових смартфонів Galaxy і стосується це саме пошкоджень смартфонів, та їхньому ремонту за рахунок компанії.

Здається, що в Samsung вирішили відмовитися від ідеї ремонтувати смартфони власного виробництва, та ще й за свій рахунок через необачність користувачів, або ж через свідомі пошкодження смартфонів. Відповідно до останніх даних, Samsung активували нову функцію на смартфонах Galaxy Z Flip 3, яка фіксує всі вільні падіння смартфона, з висоти понад 1 метр. Після фіксації падіння, дані заносяться в реєстр даних, до яких можуть отримати доступ працівники сервісних центрів Samsung.

Фактично, у випадку падіння та пошкодження смартфона, працівники сервісного центру переглядають журнал із зафіксованими падінням і якщо виявляють там фіксацію падіння, то відмовляють в безкоштовному ремонті смартфона. Зроблено це для того, щоб користувачі свідомо не нищили свої смартфони в надії на те, що Samsung відремонтує їх за власний рахунок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо це й здається неправдоподібним, але вже з’явилися перші негативні відгуки власників Galaxy Z Flip 3, яким відмовили у безкоштовному ремонті смартфона. На щастя для користувачів смартфонів Samsung, дана функція активна тільки на Z Flip 3. З іншої сторони, сильно радуватися нема сенсу, оскільки дана функція використовує акселерометр, а цей датчик доступний практично у всіх сучасних смартфонах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.