Крихітний iPhone 13 mini в тесті автономності лише на годину відстав від Samsung Galaxy S21 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці каналу Phone Buff порівняли автономність iPhone 13 і iPhone 13 mini. Завдяки використанню роботизованого маніпулятора і незмінності методики, ми можемо порівняти ці результати з іншими. 

Для початку нагадаємо, що iPhone 13 mini оснащений екраном діагоналлю 5,4 дюйма і акумулятором ємністю 2406 мА • год. У iPhone 13 відповідні показники становлять 6,1 дюйма і 3227 мА • год.  

Як можна бачити, старша модель виграла в цьому змаганні, але не можна сказати, що розрив у катастрофічному стані. При цьому в деяких сценаріях менший апарат виглядав навіть трохи краще, сильніше за все поступившись в іграх.  

Також ми можемо порівняти результати самого маленького флагманського смартфона на ринку з більш великими побратимами, які оснащені часто вдвічі більше ємними акумуляторами. У той час, як iPhone 13 mini забезпечив 8 годин і 30 хвилин роботи, наприклад, Samsung Galaxy S21 Ultra забезпечує лише на годину більше, а Note20 Ultra випереджає новинку Apple менш ніж на півгодини. При цьому iPhone 12 mini програв наступнику майже годину.  

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.