В iPhone 13 Pro знайшли новий глюк – він «заряджається» без зарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися скарги на новий баг iPhone 13 Pro – він заряджається навіть тоді, коли не підключений до зарядки. На це звернув увагу азіатський ресурс MyDrivers.

Згідно фотографій, якими діляться власники новенького флагманського смартфона від Apple, iPhone 13 Pro повідомляє про зарядку навіть тоді, коли її немає. Пристрій відображає піктограму процесу зарядки, при цьому не будучи підключеним до мережі.

Деякі користувачі засумнівалися в достовірності знімків – вони стали говорити, що смартфон просто сфотографували так, щоб не було видно бездротової зарядки. Однак фотодоказів стає все більше, і тепер стало зрозуміло – це дійсно системний баг. iPhone 13 Pro помилково сповіщає про зарядку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і завжди в подібних ситуаціях, власники хочуть зрозуміти характер цього Глюка. Якщо він софтверний, то турбуватися нема про що – найближчим часом Apple, безсумнівно, випустить «латочку» і виправить це непорозуміння. Але є шанс, що проблема криється в «залізі». Apple повідомляла, що в новій 13-й лінійці внутрішні компоненти були «перетасувати» і скомпоновані заново – може бути, помилкова зарядка це побічний ефект таких змін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.