Перший складаний смартфон Google Pixel Fold на фанатських рендерах (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережу потрапили нові рендери смартфона Pixel Fold. Очікується, що він стане першим апаратом з гнучким екраном виробництва Google і надійде в продаж до кінця 2021 року.

Судячи з усього, дизайнери надихалися телефоном Samsung Galaxy Z Fold 3. В очі кидаються широкі відступи, а селфі-камера розташувалася в лівому верхньому кутку. У розкритому положенні користувачеві виявиться доступний великий екран на 7,6 дюйма, а механізм згинання обмежений внутрішнім розворотом. На задній панелі розташований горизонтальний блок камер, що складається з трьох модулів зі спалахом.

Розмір дисплея аналогічний недавно випущеному Z Fold 3. Передбачається, що Google вирішить використовувати матрицю LTPO 120 Гц виробництва Samsung. Для захисту екрану від подряпин і ударів може бути задіяна технологія Ultra Thin Glass. Точних відомостей про процесор і багатьох інших характеристиках поки немає. Цілком ймовірно, що Google також буде використовувати недавно анонсовану Tensor SoC власної розробки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перший складаний смартфон Google може бути представлений одночасно з Pixel 6 і нової ОС Android 12. Це трапиться в рамках презентації, яка відбудеться 19 жовтня 2021 року. Якщо Pixel Fold і надійде в продаж, то чекати ціну нижче $ 1800-2000 не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.